“Hagyományőrző kenyérlángos sütéssel foglalkozom. Vállalkozásom fiatal, de a tapasztalatom már régi. Az országos baráti kemencés társadalom tagja vagyok, 2014-ben én rendeztem az V. Országos és Nemzetközi Kemencebarát találkozót, Dinnyésen. A kenyérlángosaimat saját magam készítem az ősi bevált kenyér recept alapján, akácfa tűzzel, nagyon finom aromával.”
Célunk e hagyományos étel életben tartása, minél több embert szeretnénk megismertetni ezzel a finomsággal. Alapelvünk, mindenhol ugyanazt a minőséget, ízvilágot kapják éhes szájú vendégeink! Szolid árakkal, de annál nagyobb szeretettel dolgozunk.”
Helyben a városi rendezvényeken megtalálhatók vagyunk. Kitelepüléseket vállalunk falu napokra, családi eseményekre (esküvő), sporteseményekre, fesztiválra.
Várunk mindenféle rendezvényre felkérést, hogy bemutassuk a hagyományőrző kenyérlángosunkat.